Jet set

Šer progovorila o svojim vezama

Šer progovorila o svojim vezama
Foto: N.N. | Šer progovorila o svojim vezama

Američka pjevačica i glumica Šer priznala je da je svojevremeno imala kratku romansu sa kolegom Tomom Kruzom. Upoznali su se na vjenčanju Šona Pena i Madone, a ono što ih je spojilo je, kako kaže glumica, disleksija.

Šer je priznala da je uživala u toj vezi i da su oboje osjetili privlačnost kada su se prvi put upoznali 1985. godine. Interesantno je da su se upoznali tokom Madoninog vjenčanja sa Šonom Penom u Malibuu te godine, kada je Tom imao 22 godine i bio poznat po filmu "Risky Business". Ipak, ono što ih je zbližilo, bila je disleksija, prenosi Pipl.

"Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Bijelu kuću, a Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno konektovali."

Ona kaže da ga smatra jednim od pet najboljih ljubavnika sa kojima je bila. Tvrdi da su ostali u kontaktu, ali da ne pričaju o njegovim vjerovanjima, jer ona to "ne razumije".

Ona je pomenula i vezu sa Valom Kilmerom, dodavši da "dok su se ljubili, imala je osjećaj da će joj se glava otkinuti od tijela", dok je za Roba Kamiletija, njujorškog pekara i glumca, rekla da je vjerovatno njena prava ljubav. Ona je priznala da kao izuzetne ljubavnike pamti i Sonija Bonoa, Ričija Samboru i Džina Simonsa.

Šer, koja sada ima 72 godine, požalila se Kordinu da sada ima prilično jadan ljubavni život, tako da "ove nedjelje, nažalost, nema momka, ali ga intenzivno traži".

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije