Jet set

Serena Vilijams: Brak nije blaženstvo

Serena Vilijams: Brak nije blaženstvo
Foto: Instagram/serenawilliams | Serena Vilijams: Brak nije blaženstvo

Poznata teniserka i osvajačica četiri olimpijska zlata Serena Vilijams nedavno je učestvovala u igri aplikacije za upoznavanje "Bumble" i odgovorala na pitanja o braku i majčinstvu.

Upitana koja stvar koju je shvatila o braku nju najviše iznenadila, Serena Vilijams je kroz smijeh rekla: "Brak nije blaženstvo".

Dodala je da brak može da bude blaženstvo ako radite na njemu, otkrivajući u igri pitanja i kako je za uspješnu vezu presudna odanost.

Onima slomljenog srca, Serena Vilijams je ponudila mudre savjete, prenosi B92.

"Slomljeno srce je dio života, bilo da se radi o voljenoj osobi, dečku ili životinji", kaže Serena i dodaje da vrijeme liječi sve rane.

Serena Vilijams se udala za osnivača "Redita" Aleksisa Ohanijana u novembru 2017. godine na svečanosti u Nju Orleansu, kojoj su prisustvovale Bijonse, Kim Kardašijan Vest i Ana Vintur.

Oni su roditelji trogodišnje Aleksis Olimpije, a Vilijamsova u snimku "Bumblea" otkriva da je sebe oduvijek vidjela kao majku.

"Oduvijek sam znala da želim djecu. Nisam znala kada, ali uvijek sam znala da u nekom trenutku želim djecu", otkrila je Serena Vilijams, koja, između ostalog, kaže da je shvatila da je ljubav nevjerovatan osjećaj.

"Ako imate priliku da to osjetite, onda je to posebna stvar", zaključuje poznata teniserka.

Serena je inače vrlo otvorena po pitanju svog porodičnog života, pa je nedavno za magazin "People" otkrila da Olimpija svakodnevno oblači mamu i tatu.

"Uvijek prije spavanja odredi šta ćemo ujutro da obučemo", rekla je Serena i dodala kako njoj uvijek kaže da obuje štikle.

Na svom Instagramu teniserka često objavljuje fotografije na kojima je modno usklađena sa ćerkom.

"Imamo čak i iste pidžame. Ako me vidi u nečemu što i ona ima, želi odmah da se presvuče pa da izgledamo kao bliznakinje", kaže o svojoj mezimici Serena Vilijams.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije