Jet set

Sergej Ćetković i supruga u bademantilima razmjenjuju nježnosti

Sergej Ćetković i supruga u bademantilima razmjenjuju nježnosti
Foto: Print Screen/Instagram/cetkovics | Sergej Ćetković i supruga u bademantilima razmjenjuju nežnosti
N.N.

Popularni pjevač Sergej Ćetković (45) objavio je romantičnu sliku sa suprugom Kristinom Ćetković sa kojom je više od dvije decenije u braku.

Sergej je očigledno na odmoru sa suprugom Kristinom, a pozirali su u badematilima. Oni su se potpuno opustili, pa su se mazili sa osmijehom na licu.

Print Screen/Instagram/ cetkovics
Print Screen/Instagram/ cetkovics

Ćetković i njegova supruga usvojili su dvije kćerke, Milu i Lolu, o čemu su javno pričali.

"Promenio nam se život iz korena otkad smo usvojili devojčice. Trudimo se da budemo najbolji roditelji, da ih naučimo pravim vrednostima, da budu dobre osobe, da nikome ne učine ništa što ne bi volele da neko učini njima, da su ljubav, lepa reč i zagrljaj važniji od svega", rekla je ranije Srgejeva supruga.

"Život pre dece bio je period u kome smo pokušavali da dobijemo decu, i tada smo jedno drugom bili najveća podrška. Naša kompletna ljubavna priča bila je zaokružena kada su Lola i Mila došle u naš život. Kroz svoj javni nastup trudim se da promovišem taj kult porodice, pošto mi se čini da je to osnov za čvrst, temeljan i zdrav život. Živimo u čudnim vremenima, svi smo toliko samoživi da uglavnom mislimo na sebe", rekao je pjevač ranije.

"Čak i oni koji imaju porodicu nemaju kao vremena da se bave bližnjima. Danas je vreme najveći luksuz, imati vremena za sebe i one koje voliš jeste blagoslov. Nestao je onaj divni običaj da se za istim stolom ruča i večera. Trebalo bi da ostane makar ta institucija nedeljnog ručka, kada se dele emocije, rešavaju problemi, uživa u dobrom raspoloženju", rekao je Sergej svojevremeno za Gloriju.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije