Jet set

Serhio Ramos potpuno go na naslovnici propalog španskog magazina

Serhio Ramos potpuno go na naslovnici propalog španskog magazina
Foto: N.N. | Serhio Ramos potpuno go na naslovnici propalog španskog magazina

Ako u istom tekstu imamo sport i golotinju, obično je "junakinja" neka sportašica ili djevojka, supruga, sestra nekog sportiste. Ovaj put imamo nešto i za ženski dio publike.

Španski mediji ovih dana tuguju za časopisima Tiempo i Interviu, koji se gase zbog neisplativosti, kao i brojna druga štampana izdanja širom svijeta.

Konkretno, As je podsjetio kako je Interviu u 42 godine postojanja za naslovnicu do gola skinuo mnoge poznate ličnosti, među kojima je bilo i sportista, a najpoznatiji među njima aktualni je kapetan Real Madrida.

Te 2004. Serhio Ramos imao je samo 18 godina i još je igrao za Sevilju, nije bio ni izbliza poznat kao danas.

Ali, eto, 14 godina kasnije Ramos je jedan od najslavnijih igrača svijeta, a Španci su ga sad pokazali u izdanju u kakvom ga još nismo vidjeli. A one koji jesu vjerojatno nije bilo previše briga za nekoga klinca iz Sevilje.

Prvi goli fudbaler na naslovnici Interviua bio je Migueli, igrač koji je 70-ih i 80-ih proveo 15 godina u Barceloni, a na njoj je u "rođendanskom odijelu" bio je Dmitri Piterman, luckasti ukrajinski bogataš koji je 2003. kupio većinski udio u Racing Santanderu i odmah se postavio na mjesto trenera, pa kad ga je La Liga kaznila, kupio je Alaves, no ni ta avantura nije dugo trajala.

 

 

(NN/100posto.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije