Jet set

Šerifović: Kupila sam stan u Americi, tamo lakše dišem

Šerifović: Kupila sam stan u Americi, tamo lakše dišem
Foto: Instagram | Šerifović: Kupila sam stan u Americi, tamo lakše dišem
N.N.

Pop pjevačica Marija Šerifović bez dlake na jeziku pričala je o planovima za budućnost, ali i o ružnom periodu života koji je iza nje.

Iakoj e danas srećna i uspješna žena, popularna pjevačica nije imala djetinjstvo iz bajke. Rano je uvidjela i onu ružniju stranu života, jer se njen otac Rajko i majka Verica nikako nisu slagali.

"Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku", prisjeća se Marija teškog djetinjstva.

Otac Rajko priređivao joj je strašne scene. Tukao je Vericu i u devetom mjesecu trudnoće ju je ostavio i otišao sa drugom ženom, sa kojom je dobio sina Danijela Pavlovića. Marija kaže da mu je sve to oprostila.

"Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate", rekla je Šerifovićeva.

Marija se 2003. godine preselila u Beograd sa željom da pronađe sebe. Za nju je počeo neki novi život, pun entuzijazma i energije. Maštala je da postane najpopularnija pjevačica na javnoj sceni, a cilj joj se veoma brzo i ostvario.

"Verica se u avionu srela sa Milicom Mitrović, koja je tada bila direktorka 'Siti rekordsa'. Rekla joj je da presluša CD u nekom trenutku, kad bude mogla. Milica je odmah to učinila i oduševila se pesmama. Tako sam izdala svoj prvi album, a sa Milicom postala prijateljica. Među nama vlada veliko poštovanje", priča Marija.

Šerifovićeva je u Americi kupila stan, gdje kaže da se osjeća slobodno.

"Ja sam Amerikanka, kupila sam stan u Los Anđelesu. Tamo lakše dišem, jer me niko ne prepoznaje, mogu svuda da idem u japankama i neočešljana", ističe Šerifovićeva.

Marija ističe da nije kao njene kolege karijeru započela pjevajući u kafanama, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije