Jet set

Sestra Džonija Depa progovorila o porodičnom nasilju

Sestra Džonija Depa progovorila o porodičnom nasilju
Foto: Print Screen/Instagram/johnnydepp | Sestra Džonija Depa progovorila o porodičnom nasilju

Majka Džonija Depa, Beti Sju, umrla je od raka 2016, a kako se priča ova žena je tokom cijelog braka zlostavljala svog muža i djecu.

Kristi Dembrovski, starija sestra Džonija Depa, sada je otkrila tajnu onoga što se dogodilo u njihovoj kući kada je glumac još bio dijete.

Naime, prema njenim riječima, Beti je bila vrlo agresivna žena zbog koje je cijela porodica patila, pa i sam popularan glumac, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Džeka Speroa u, sada već legendarnom, filmu "Pirati sa Kariba".

"Otac je bio fin, strpljiv, pun ljubavi, nježan čovjek. Sa druge strane naša majka je bila veoma nervozna, uznemirena, ljuta", rekla je Kristi, pa objasnila da su njihovi roditelji "potpuno različite ličnosti":

"Mama je vrištala na mog oca, vrištala na njega, tukla ga, prozivala ga, takve stvari. Tata nikada nije reagovao kada ga je mama udarila ili vikala na njega. U suštini, pustio ju je da vrišti, pustio je da izađe. Tek tada se smirila. Tako je bilo i sa nama djecom."

Podsjetimo, Dep tuži trenutno svoju 35-godišnju bivšu suprugu Amber Herd za klevetu i traži 50 miliona dolara zbog tvrdnji o porodičnom zlostavljanju koje je ona iznijela u članku u The Washington Posta.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije