Jet set

Sestra Megan Markl: Lejdi Di bi se sramila Harija

Sestra Megan Markl: Lejdi Di bi se sramila Harija
Foto: Ilustracija | Sestra Megan Markl: Lejdi Di bi se sramila Harija

Samanta Markl, starija polusestra vojvotkinje Megan ne prestaje da napada kraljevsku porodicu.

Ovaj put je odlučila da stekne još malo pažnje na račun slavne sestre pa se osjetila pozvanom da kaže svoje mišljenje o njenom suprugu. 

Prvo je utvrdila da Hari nije trebao da oženi Megan već svoju bivšu djevojku Kresidu Bonas, jer je ona "puno sličnija Dijani", a zatim je ismijavala Meganin novostečeni britanski naglasak.

Vrhunac serije objava na Twitteru je onaj u kojem je princa Harija nazvala slabićem i izjavila da bi ga se njegova pokojna majka Dijana sramila. 

"Hari je slabić jer dopušta Megan da se ružno ponaša prema svima koji su joj bliski, posebno svojoj porodici. Dijana bi se sramila. Prestani da nosiš njen donji veš i ne dopuštaj joj da nosi hlače u vezi", poručila mu je Samanta.

Samanta i Megan godinama nisu u kontaktu, ali stariju polusestru to ne sprečava da iznosi Meganin prljavi veš i kritikuje je gdje god stigne.

Vojvotkinji od Saseksa probleme ne pravi samo sestra, već i otac koji je, osim što joj je pred samo vjenčanje priredio skandal s fotkama koje je prodao paparacima, nedavno za pozamašnu količinu love u javnost iznio sve njene tajne. 

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije