Jet set

Sestre Kardašijan na meti kritika: "Ni princeza Dajana ovo ne bi tražila"

Sestre Kardašijan na meti kritika: "Ni princeza Dajana ovo ne bi tražila"
Foto: Printscreen TikTok | Sestre Kardašijan na meti kritika: "Ni princeza Dajana ovo ne bi tražila"

Sestre Kim, Kortni i Kloi Kardašijan imale su poseban tretman u Diznilendu, koji su tražile, zbog čega su se našle na meti žestokih kritika.

Naime, one su bile u Diznilendu povodom četvrtog rođendana Kloine kćerke Tru Tompson, a kako ne bi bile u kontaktu sa drugim posjetiocima, tražile su "posebne uslove" koji su im ispunjeni.

Na društvenim mrežama kruži snimak Kardašijanovih, koje su iskoristile to što su pozate, pa su zatvorile dio zabavnog parka tokom regularnog radnog vremena i natjerale ljude da čekaju dok one završe s vožnjama.

Da ne bude sve tako sivo, dozvolile su okupljenima da gledaju kako se zabavljaju sa djecom.

Tiktokerka Rakel Kevin snimila je cijelu situaciju u Diznilendu, a video je objavila na toj društvenoj mreži. Objava ima na hiljde lajkova, a ljudi su bili bijesni zbog postupka Kardašijanovih.

@shesbrewing Thanks a lot @Kim Kardashian #disneyland #madteaparty #kardashians #kimandkourtney ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Ni princeza Dajana ovo ne bi uradila", "Meni bi bilo neprijatno", "Zašto nisu jednostavno iznajmile cijeli park", "Kardi Bi je bila na istoj vožnji i nije tražila takav tretnan, ne znam zašto se tako bahato ponašaju", neki su od komentara.

I dok je većina korisnika bila razočarana ponašanjem, neki su kritikovali i Diznilend zbog pobsebnog tretmana poznatih.

"Sramota za Dinznilend", "Diznilen bi trebalo da ima dane kada dolaze poznati da ne dolazi do ovako neprijatnih situacija", neki su od komentara.

(Telegarf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije