Jet set

Pratite nas na Google news

Severina: Optužili su me da sam krala hljeb glumicama

Severina: Optužili su me da sam krala hljeb glumicama
Foto: Facebook | Severina: Optužili su me da sam krala hljeb glumicama
N.N.

Severina Kojić, šarmantna splitska pjevačica je gostujući u jednoj popularnoj emisiji na hrvatskoj televiziji otkrila kako publiku na turneji koju započinje 16. novembra u njenom rodnom Splitu, očekuje spektakl od dva i po sata.

Zbog posla Severina najviše vremena provodi na relaciji Zagreb-Beograd gdje živi sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom, ali svaki slobodan trenutak rado provodi kod mame u rodnom Splitu. Ipak, pjevačica priznaje kako tokom zime ima problem da se privikne na činjenicu da Dalmatinci ne griju sve prostorije u kući.

"Jednom sam se vratila u Split i bila sam cijeli dan pod pokrivačem i onda sam rekla materi - ja se vraćam u Zagreb, tamo imamo radijatore", našalila se pjevačica koju stilisti na Balkana redovno svrstavaju na liste najbolje obučenih žena u regiji.

Na pitanje smatra li se gej ikonom Severina je kratko odgovorila:

"Ja sam samo mama."

Voditeljka Daniela Trbović osvrnula se i na Severinin glumački angažman koji je naišao na oštre kritike struke.

Prvo je 2003. godine glumila u mjuziklu "Karolina Riječka", a potom je 2007. godine u dramskoj kantati "Gospoda Glembajevi" dobila ulogu baronice Kasteli, što se mnogima nije svidjelo. Mnogi su tada smatrali da Splićanka treba da se drži podalje od pozorišta, jer ipak je ona jedna "obična pjevačica".

"Optužili su me da sam krala hljeb glumicama, a nekima ga je trebalo ukrasti", odgovorila je Severina, prenosi tportal.hr

Na pitanje kako se rješava treme pred koncert, Severina je duhovito odgovorila:

"Ja imam jednu palicu i onda lijepo s njom samo tučem okolo."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije