Jet set

Severina i Brega se tajno sastali u vili na Senjaku

Severina i Brega se tajno sastali u vili na Senjaku
Foto: Screenshot/Instagram | Severina i Brega se tajno sastali u vili na Senjaku

Severina Vučković je prošle sedmice provela nekoliko dana u Beogradu, gdje je, između ostalog, održala nastup u sali hotela u kom je i odsjela, za šta su njeni fanovi morali da izdvoje između 250 i 300 evra.

Ipak, kako ekskluzivno saznaje Kurir od izvora bliskog hrvatskoj pjevačici, ona je vrijeme u Beogradu iskoristila i kako bi se u tajnosti srela s bivšim emotivnim partnerom, a sadašnjim prijateljem i saradnikom - Goranom Bregovićem, s kojim je bila u tajnoj vezi od 2006. do 2008. godine.

Njih dvoje su se dogovorili da je najbolje da ona dođe do njegove vile na Senjaku, kako bi izbjegli medije i u potpunosti uživali u privatnosti. 

Oni su tom prilikom utanačili sve detalje svoje nove poslovne saradnje na pjevačicinom novom albumu, a ona mu je isplatila i polovinu duga od 30.000 evra, zbog kojeg je duže vrijeme imala problema sa objavljivanjem projekta "Sorry, sorry".

"Severina je rano ujutru, pravo iz hotela u kom je noć prije toga i pjevala, otišla kod Brege u vilu na Senjaku, gdje on živi kad je u Beogradu. Dogovorili su se da dođe sama, pa se, kako bi zavarala trag paparacima, kod njega uputila taksijem umjesto svojim automobilom. Oni su u privatnosti njegovog doma proveli skoro četiri sata. Najprije su riješili sve finansijske probleme koji su između njih nastali zbog njenog duga prema njemu od 30.000 evra. Vratila mu je polovinu, dok je drugi dio obećala da će mu isplatiti čim joj bude izašla prva polovina albuma "Sorry, sorry"", kaže izvor i dodaje:

"Brega se s tim složio, tako da je to sad riješeno. Osim toga, njih dvoje su se konačno i dogovorili da joj on ustupi dio svoje pjesme "Lipe cvatu", koji će Seve iskoristiti u jednoj od svojih novih pjesama sa albuma. Iako je to bilo dogovoreno još odavno, do sada se nije realizovalo jer on nije dozvoljavao da koristi njegovu pjesmu upravo zbog pomenutog duga. Nakon što su se sve dogovorili, nešto poslije podneva, Seve je iz Bregine vile izašla nasmijana, pa je odmah otišla u muzički studio svog producenta Filipa Miletića, kako bi nastavili s radom na njenom novom albumu", završava sagovornik Kurira.

Podsjetimo, i sama Severina je još u julu prošle godine za hrvatske medije govorila o novoj-staroj saradnji s Bregovićem.

"Novi album će se zvati "Sorry, sorry". Nisam napisala nijednu pjesmu, ali dala sam aranžmanske ideje, a kao izvođač sam praktično iz početka učila drugačiji način pjevanja za pojedine pjesme. Brega nam je ustupio solo iz "Lipe cvatu" za jednu pjesmu, biće to jedna zanimljiva kombinacija", navela je tada Vučkovićeva u intervjuu za Novi list.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije