Jet set

Severina i pratiteljka ušle u raspravu o snimku sa jahte

Severina i pratiteljka ušle u raspravu o snimku sa jahte
Foto: Screenshot / Youtube | Severina i pratiteljka ušle u raspravu o snimku sa jahte

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (48) odgovarala je pratiocima na društvenim mrežama na komentare i odbrusila jednoj "hejterki" koja je spomenula njen kućni snimak.

Inače, ona nema naviku da to radi, ali ovog puta upustila se u raspravu.

Jedna žena je komentarisala kako je Severina prije nekoliko godina namjerno pustila svoj intimni snimak u javnost kako bi privukla pažnju javnosti. Brzo je stigao i pjevačicin odgovor.

"Ovo s jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj dio mog opusa. Niste jedini dr***ija i zato budite srećni, ima vas i množite se i niko vam ništa ne može. Volimo d***džije i šaljemo im ljubav", odgovorila joj je pjevačica.

Nakon toga su komentar ove žene, ali i Severinin odgovor obrisani s Instagrama. Odmah se pokrenula rasprava o tome zašto se nešto piše pa briše i zašto ne stoji iza svojih riječi.

"Očito je rekla nešto što nije smjela pa je morala da obriše. Nema svoje 'ja'", ustanovili su pojedini na društvenim mrežama.

"Čekaj, njoj je bitnije što je bila nenašminkana, od toga što ju je cijela država videla u akciji? Ahahah", " Ova opet željna pažnje... Gora od korone", glasili su drugi komentari hejtera, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije