Jet set

Severina izgubila spor protiv Milana Popovića

Severina izgubila spor protiv Milana Popovića
Foto: Instagram | Severina izgubila spor protiv Milana Popovića

Postupak za starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića je završen a prema nepravomoćnoj presudi, Aleksandar će živjeti jednako kod oba roditelja, potvrdio je Severinin menadžer Tomislav Petrović za hrvatske medije te dodao kako pjevačica nije zadovoljna odlukom.

"Donesena je prvostupanjska presuda koja nije pravomoćna. Donijela ju je sutkinja Nikić koja je već dva puta sudila prema zahtjevima Popovića, a na štetu djeteta i oba puta su joj presude srušene na drugom stupnju pa me time uopće nije iznenadila njena današnja presuda", rekao je Petrović za Index.hr.

"Poznato je da je njena kolegica u drugom sporu, prije mjesec dana donijela presudu u kojoj je odbila Popovićev zahtjev da dijete živi 7 dana s njim i 7 dana sa Severinom, uz obrazloženje da za tako nešto ne postoje zakonske osnove. Dakle, nakon mjesec dana na istom sudu sutkinja donosi potpuno suprotnu presudu", dodao je.

"Severina nije zadovoljna ovom odlukom, jer smatra da nije dobra za dijete i na nju će se žaliti", zaključio je Petrović.

Sa druge strane, Milan Popović kaže kako je izuzetno zadovoljan presudom.

"Ne smijem iznositi detalje presude, ali sam jako zadovoljan. Ovo je već druga uzastopna pobjeda ravnopravnog roditeljstva u Hrvatskoj i presedan. Bravo za hrvatsko pravosuđe i mog sina Aleksandra koji će imati jednaku pažnju i od mene i od svoje majke", rekao je Popović za Index.hr te izrazio zadovoljstvo što je presuda u skladu s Porodičnim zakonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije