Jet set

Pratite nas na Google news

Severina o prvom vikendu sa sinom nakon što joj je oduzeto starateljstvo

Severina o prvom vikendu sa sinom nakon što joj je oduzeto starateljstvo
Foto: Instagram | Severina o prvom vikendu sa sinom nakon što joj je oduzeto starateljstvo
N.N.

Nakon što je Opštinski sud u Zagrebu donio nepravosnažnu mjeru prema kojoj Aleksandar Popović, sin Severine Kojić i Milana Popovića treba živjeti s ocem, javnost ne prestaje zanimati što se događa u slučaju koji, ovako ili onako, traje već šest godina.

Severina je za Gloriju u formi dnevnika opisala kako je izgledao prvi vikend sa sinom nakon što je Aleksandar počeo živjeti s ocem. Otkrila je da se probudila u 05.37 kako bi oprala kosu jer joj sin uvijek kaže da voli zaspati uz njezinu mirisnu kosu.

Kazala je kako je u ogledalu vidjela ženu koja joj je rekla:  "Osuši kosu, našminkaj se i obuci onu kućnu haljinu koju on voli".

Kako je napisala, maleni je trebao doći u 10 časova ujutro, a u 07.15 ju je nazvala majka koja je rekla da dolazi iz Splita.

Bila je presretna zbog toga te se prisjetila kako je ranije mislila da kad nema majke u kući, onda je to kuća bez srca.

"Zove me moja mama oko 7.15, i viče po dalmatinski - alooo, dolazim i ja iz Splita. Dolazi mi i mama, mojoj sreći nema kraja. Uvijek je znala kad i na koji način je trebam. Kad je nije bilo kod kuće, mislila sam da je to onda kuća bez srca. Čudila sam se kako mi doda maramicu prije nego što kihnem, znala je kad ću se razboliti i po zvonu je znala koju sam ocjenu dobila u školi. Mislila sam da ima posebne moći znanja. Sad, kad sam majka, znam kako je znala. Jednostavno znaš", opisala je Severina.

Milan Popović je ranije komentarišući cijelu situaciju rekao da sve ovo nije ovako trebalo ispasti.

"Institucije su donijele ovakvu odluku vodeći se isključivo dobrobiti djeteta, odnosno načinom života koji je za njega najbolji. Ja i dalje vjerujem da ćemo Severina i ja činiti sve u tom smjeru. Nemamo se nas dvoje šta miriti ili ne, nismo ni prvi ni zadnji par koji je bio u vezi pa prekinuo. Naša je zadaća samo da se što više bavimo sinom i spreman sam na sve kako bismo to i ostvarili", rekao je Popović.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije