Jet set

Pratite nas na Google news

Severina objavila video sa sinom i napisala dirljivu poruku

Severina objavila video sa sinom i napisala dirljivu poruku
Foto: Screenshot/Instagram | Severina objavila video sa sinom i napisala dirljivu poruku
N.N.

Danas je tačno deset mjeseci otkako je hrvatska pjevačica Severina Kojić izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom kojeg je sud dodijelio njenom bivšem partneru, srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

Pjevačica je na Instagramu tim povodom objavila emotivni video sa sinom, u opisu kojeg je poručila da ništa ne boli više od patnje za djetetom.

"Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju niko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako deset mjeseci", napisala je, između ostalog, pjevačica.

Rekla je da je danas punih deset mjeseci od privremene mjere kojom joj je 'sud oduzeo dijete'.

"Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim deset sati pod radnom sedmicom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10 sati. I tako deset mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan", poručila je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[MY Heart will go ON] Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od 'privremene mjere' kojom mi je oduzeto dijete. Ta 'privremena mjera' je odredila da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati pod radnim tjednom i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 mjeseci. 'Privremeno'. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan… #myson #myfirst #mylast #myeverything #celinedion #myheartwillgoon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije