Jet set

Severina oduzima dah u vatrenoj haljini od 5.000 KM

Severina oduzima dah u vatrenoj haljini od 5.000 KM
Foto: Instagram | Severina oduzima dah u vatrenoj haljini od 5.000 KM

​Rovinj je proteklog vikenda bio mjesto na kojem su se okupila brojna poznata imena, a nije mu odoljela ni pjevačica Severina kojoj je društvo pravio suprug Igor Kojić.

Na partyju koji je organizovala njena prijateljica Iva Radić, Severina se pojavila u očaravajućoj satenskoj haljini ukrašenoj trenutno omiljenim uzorkom - šarmantnim tačkicama.

Puf rukavi, luksuzni materijal, visok okovratnik i asimetrična dužina haljine koja je naglasak stavila na njene vitke noge pokazali su se kao dobitna kombinacija.

Inače, riječ je o dizajnu koji potpisuje Alexandre Vauthier, a trenutno se može nabaviti na sniženju za 2.067 dolara (oko 3.600 KM), dok joj je puna cijena bila 2.954 dolara (oko 5.200 KM).

Outfit je upotpunila jednostavnim sandalama u istoj boji, dok je dominaciju crvene prekinula smeđom torbicom zanimljivog oblika koja je dio kolekcije Gabriele Hearst.

Podsjetimo, u istoj haljini već su viđene i dvije slavne manekenke, ruskinja Natalia Vodianova, kao i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije