Jet set

Pratite nas na Google news

Severina ostala bez još jednog saradnika

Severina ostala bez još jednog saradnika
Foto: Facebook | Severina ostala bez još jednog saradnika
N.N.

Nakon što je prije nekoliko meseci okončala saradnju dugu dve decenije s menadžerom Tomicom Petrovićem, hrvatska pjevačica Severina Kojić je ostala bez još jednog dugogodišnjeg saradnika.

Hrvatski list "24 sata" prenosi da je riječ o poznatom stilisti Petru Trboviću koji je o njenom izgledu brinuo proteklih 12 godina.

"Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilista čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida saradnje došlo je tokom planiranja turneje 'Magija', trebalo je da radim kostimografiju, ali sam se što iz spomenutih, što iz privatnih razloga odlučio povući. Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", rekao je Petar za taj list.

Upućeni tvrde da je kamen razdora između njega i pjevačice, između ostalog, i Severinin suprug Igor Kojić. Trbović navodno nije htio da nastavi da oblači Severinum sve dok glavnu riječ vodi upravo njen suprug. Pjevačica se nije oglasila povodom prekida saradnje sa dugogodišnjim stilistom.

Najčitanije