Jet set

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna

Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna
Foto: Arhiva | Severina ponovo na sudu s Milanom, izašla očajna
N.N.

Hrvatska pjevačica Severina Kojić (49) i njen bivši partner, srpski biznismen Milan Popović (56), godinama biju bitku oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksandrom. Danas, 7. juna, održano je novo ročište u splitskom Županijskom sudu, koje je trajalo više od dva sata.

Naime, Severina Kojić i Milan Popović na Županijski sud u Splitu stigli su odvojeno, na ročište u kojem se odlučuje o starateljstvu nad njihovim zajedničkim sinom.

Popović nije davao izjave, a Severina se nada da će sina viđati češće od svakog drugog vikenda i pola praznika, koliko sada, prema sudskoj odluci, ima pravo.

"Jako sam tužna. Dvadeset mjeseci moje dijete je bez majke i ja sam bez djeteta pod jako neobičnim okolnostima, ali vjerujem u pravdu i nadam se da će biti sve u redu", rekla je Severine ispred suda za Dnevnik hrvatske Nove TV.

Ples Sanje Kužet u bikiniju se ne viđa svaki dan:

S njom se na sudu pojavio i njen advokat Mate Matić, koji je dao kratku izjavu ispred suda:

"Odluka je završena, nikakvi dokazi se više neće provoditi. Zaključili su ročište i raspravu i odluka će uslijediti u jednom vremenskom periodu, da li je to mjesec dana...", izjavio je njen advokat Mate Matić.

Severina Kojić izgubila je spor s Milanom Popovićem oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Sudija Tea Golub je 28. novembra 2019. godine, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donijela privremenu mjeru kojom odlučuje da dijete živi s ocem Milanom, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Ta mjera je od tada na snazi, a tokom proteklog perioda Severina se više puta javno žalila na tu odluku, te isticala da je "sramna".

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije