Jet set

Sin Pirsa Brosnana postao maneken

Sin Pirsa Brosnana postao maneken
Foto: Instagram | Sin Pirsa Brosnana postao maneken

Sretno na New York Fashion Weeku, napisao je glumac, koji se proslavio ulogom agenta Džejmsa Bonda, Pirs Brosnan (65) svom sinu Parisu Brosnanu (17).

Početkom ove godine, najmlađi sin glumca potpisao je ugovor za modnu agenciju i debitovao na reviji italijanskog brenda Dolce&Gabbana u Milanu. Tada su kritičari ocijenili njegov izlazak na pistu "odličnim" te rekli da je zgodan poput svog oca.

"Bio je pun samopouzdanja i odradio reviju poput profesionalca", komentarisali su mladog manekena.

Tada je nosio crveno bijelu sportsku kombinaciju te svečano odijelo s ružičastim, plišanim detaljima. Sada će ponovno prošetati pistom, ali ovog puta u Nju Jorku na Fashion Weeku koji traje od 6. do 14. septembra.

Parisov stariji brat, Dilan (21) takođe se bavi manekenstvom te je 2014. debitovao na reviji Sent Lorena, a otkrio ga je agent jednog brenda na plaži u Malibuu.

Dilana i Parisa Pirs je dobio s novinarkom Keli (54) s kojom se vjenčao 2001. Iz braka s pokojnom suprugom, australijskom glumicom Kasandrom Haris je dobio sina Šona (34) koji se takođe bavi glumom.

Kasandra je imala kćeru Šarlot koju je Pirs posvojio nakon što je njezin biološki otac preminuo i koja je 2013. preminula od raka jajnika.

"Gledajući da nekoga koga voliš izjeda podmukla bolest je vrsta tuge koja je neizbrisiv dio tvoje psihe", rekao je jednom Brosnan o boli koji ju je prošao zbog Šarlote i supruge koje su preminule od iste bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije