Jet set

Sjećate li se Đošine žene iz Porodičnog blaga: Kako danas izgleda?

Sjećate li se Đošine žene iz Porodičnog blaga: Kako danas izgleda?
Foto: Screenshot | Sjećate li se Đošine žene iz "Porodičnog blaga": Kako danas izgleda?

Jelenu Čvorović Paunović publika je zavoljela u seriji "Porodično blago", kao Đošinu ženu Zorku, glumica je imala porodičnu tragediju, iako je nema na malim ekranima, Jelena je dalje aktivna na polju glume, u pozorištu.

Jeleni je prije nekoliko godina preminuo suprug i ona od tada nosi veliku tugu u svom srcu. Sa pokojnim mužem Jelena ima kćerku. Glumičin život obilježila je zanimljiva platonska ljubav.

Kada je imala 15 godina Jelena je upoznala mladića koji je služio vojsku, i bio je 12 godina stariji od nje. Jelena tada nije željela ništa da ima sa njim, ali je voljela da ga gleda dok svira violinu, a čak ju je on donekle naveo da upiše glumu, prenosi "Telegraf.rs".

Pokazao joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Međutim, dok je bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon. Poslije toga je uspjela da ga vidi tek mnogo kasnije.

Pamtila ga je po očima i tome što za vrijeme vojske nije imao kosu. On se odselio u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila kćerku.

"Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila (smijeh)", rekla je jednom prilikom glumica.

Mogi komentarišu da se nije mnogo promijenila, a kako Jelena izgleda sada pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije