Jet set

Sjećate se Mišel i Ivet iz serije "Alo,alo!"? I danas su prijateljice

Sjećate se Mišel i Ivet iz serije "Alo,alo!"? I danas su prijateljice
Foto: Screenshot / Youtube | Sjećate se Mišel i Ivet iz serije "Alo,alo!"? I danas su prijateljice
N.N.

Glumica koja je igrala Mišel u popularnoj seriji "Alo,alo!" ovih dana je proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet.

Serija "Alo, Alo!" pripada kategoriji serija koju publika uvijek rado gleda kad god se ovaj britanski sitkom reprizira. Serija je imala devet sezona i na BBC-ju se prikazivala od 1982. do 1992. godine i iako su mnogi na početku kritikovali kako je serija napravljena da bi ismijavala Drugi svjetski rat autorima serije cilj je bio karikiranje ratnih filmova i televizijskih drama.

Glumci koje smo gledali u ovoj sada već kultnoj seriji često ističu kako im je "Alo Alo" obilježio karijeru, a jedan od sporednih likova koji publika dobro pamti je i Mišel Diboa, članica francuskog Pokreta otpora, koju je glumila britanska glumica Kirsten Kuk.

Glumica je ovih dana proslavila 69. rođendan, a čestitku joj je na Instagramu uputila i bivša koleginica iz serije Viki Mišel koju smo gledali u ulozi zanosne konobarice Ivet, a koja je objavila i zajedničku fotografiju.

"Allo, allo! Srećan ti rođendan, lijepa Kirsten. Ti si divna prijateljica i nevjerovatna glumica. Bilo nam je jako zabavno kad smo radile zajedno. Dobro se provedi s porodicom", napisala joj je Mišel.

Kirsten je odrasla u Engleskoj, a na Akademiji dramske umjetnosti u Londonu završila je glumu. U srećnom je braku i ima četvoro djece.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije