Jet set

Slađa Alegro srećno zaljubljena

Slađa Alegro srećno zaljubljena
Slađa Alegro srećno zaljubljena

Jedna od najljepših dama na srbijanskoj folk sceni, Slađa Lekić iz Alegro benda, srećno je zaljubljena.

Kako kaže, to se vidi na njenim nastupima, pošto jednostavno zrači pozitivno, pišu Večernje novosti.

Slađa nije željela da otkriva nešto više o svojoj ljubavi, ali to što je zaljubljena će, nema sumnje, sigurno razočarati mnoge njene muške fanove. A kako lepa Slađa zrači na nastupima publika će prvi put poslije pauze od pola godine moći da vidi u Beogradu, i to u četvrtak u klubu XY.

"Trenutno sam veoma srećno zaljubljena, a svi znamo da zaljubljeni nekako pozitvno zrače, pa se to ispoljava i u svim ostalim aspektima života. Takav slučaj je i kod mene, pa zato i na nastupima u poslednje vreme možda izgledam veselije nego inače. Žao mi je ako će to razočarati neke potencijalne udvarače", kaže Slađa.

Da se ljubav produktivno odrazila i na Slađin posao možemo zaključiti po tome što "Alegro" za dvije nedelje, poslije nekoliko godina pauze, izbacuje i novi album. Na novom izdanju će se naći i pjesma "Novo vreme", za koju se Slađa nada će stati rame uz rame sa velikim hitovima - "Neka ide život", "Imendan", kao i numeri "Život bez tebe ne živim sa Adilom".

"Album će imati četiri potpuno nove pesme, ali i neke stare koje se do sada nisu našle na nosačima zvuka. Sa ovim albumom smo želeli da na neki način na jednom mestu skupimo to što smo radili u poslednje vreme i lepo zaokružimo taj period iza nas. Premijera jedna pesme sa novog albuma će biti u novoj emisiji 'Bravo šoua', koja će se uskoro početi emitovati na Pink televiziji", otkrila je zanosna pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije