Jet set

Slavica Ćukteraš oduševila obožavaoce novom fotografijom

Slavica Ćukteraš oduševila obožavaoce novom fotografijom
Foto: Instagram | Slavica Ćukteraš oduševila obožavaoce novom fotografijom

Pjevačica Slavica Ćukteraš (35) ne važi za jednu od javnih ličnosti koja objavljuje provokativne fotografije.

Međutim, pjevačica je nakon razvoda primjetno slobodnija na društvenim mrežama, pa je svoje pratioce počela da časti seksi selfijima.

Slavica pozira u dugoj crnoj haljini sa dubokim šlicem, a zauzela je bezobraznu pozu - podigla je nogu na zid tako da se jasno vide njeni mišići i mnogo više nego što smo navikli od nje.

S obzirom na to da, prema mišljenju mnogih, ima najseksi noge na estradi, izazvala je brojne reakcije, a mnogi komentarišu da je pjevačicina transformacijia u "slobodniju i seksi" pun pogodak, prenosi "Telegraf.rs".

"Pa ovo je skandal", "Neka sada kažu nešto oni koji mi nisu verovali da si najseksepilnija žena na estardi", "Mala, pokaži čime raspolazžeš. Predugo si bila 'pokrivena i sakrivena', sad rokaj!", pisali su joj ispod objave.

Slavica i golman Vladimir Avramov razveli su se nakon 5 godina braka u kojem su dobili kćerku Viktoriju koja ima 3 godine. Njih dvoje su se sporazumno razveli i u dobrim su odnosima, a i dalje su velika podrška jedno drugom, prvenstveno zbog kćerke.

"Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po", rekla je pjevačica nakon razvoda.

"Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna", zaključila je Slavica ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vece je za...

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije