Jet set

Slavlje u domu Jovane Pajić, Marija Šerifović podijelila radosne vijesti

Slavlje u domu Jovane Pajić, Marija Šerifović podijelila radosne vijesti
Foto: N.N. | Slavlje u domu Jovane Pajić, Marija Šerifović podijelila radosne vijesti

​Pjevačica Jovana Pajić danas ima i više nego dobar razlog za slavlje, a ponoć je dočekala u društvu svojih mnogobrojnih prijatelja.

Bivša supruga Saleta Tropika danas je napunila trideset četiri godine, a među prvima čestitku joj je preko svog Instagram profila uputila jedna od najboljih prijateljica Marija Šerifović.

"Sinoć smo dočekali rođendan našeg Pajketa. Želim ti da ti se sve želje ostvare i da ti ova godina bude bolja od prethodne. A ja, biću tu kada treba, ma šta god da treba. Živa bila", napisala je Marija na svom Instagram profilu i podijelila djelić atmosfere sa proslave.

Pjevačica i njeni prijatelji veselili su se uz bogatu trpezu u jednom prijestoničkom restoranu uz najveće domaće hitove Ane Bekute, Džeja Ramadanovskog i ostale estradne zvijezde.

U jednom trenutku mikrofona se latila i Marija Šerifović i otpjevala svoj veliki hit "Ti mi uvek trebaš", a tokom cijele večeri vladala je sjajna atmosfera.

Tačno u ponoć iznijeta je slavljenička torta, a onda je veselje moglo da se nastavi do ranih jutranjih časova, prenosi Grand.

Podsjetimo, početkom prethodne godine Jovana Pajić i njen suprug Sale Tropiko stavili su tačku na dugogodišnji brak iz koga imaju dvije kćerke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije