Jet set

Slavna glumica zavodi savršenim tijelom i u šestoj deceniji života

Slavna glumica zavodi savršenim tijelom i u šestoj deceniji života
Foto: Instagram | Slavna glumica zavodi savršenim tijelom i u šestoj deceniji života

Britanska glumica Elizabet Harli (55) je objavila fotografiju u crvenom bikiniju na društvenoj mreži Instagram kako bi ispromovisala svoju liniju kupaćih kostima i tom prilikom oduševila obožavaoce svojom zanosnom linijom tijela.

Slavna glumica se prisjetila srećnijih vremena prije pandemije korona virusa i objavila sliku sa ljetovanja na svom Instagram profilu, pa oduševila muški dio obožavalaca, koji joj svakodnevno udjeljuju komplimente.

Ona svakog dana objavljuje provokativne fotografije u minijaturnom bikiniju na svojim društvenim mrežama i fanovi su oduševljeni kako britanska glumica izgleda u šestoj deceniji života. Oni kažu da Liz izgleda minimum 15 godina mlađe i sviđa im se što nije podlegla trendu plastičnih operacija, već je zadržala prirodnu ljepotu.

Glumica izgleda fantastično u crvenom bikiniju iz kolekcije koju je ona izbacila, a ovog puta je pozirala tokom "zlatnog sata" i bila je "okupana" sunčevim zracima.

Pedesetpetogodišnja ljepotica je pokazala besprekorno telo i obline za svoje godine, a na fotografiji zanosno pozira i prtiocima je uputila zavodljiv pogled.

Elizabet ima ravan stomak, čvrste grudi i guzu bez celulita, a svi se pitaju kako postiže ovako idealnu liniju tijela, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije