Jet set

Slavni reper napravio žurku nakon što se razveo poslije 24 godine braka

Slavni reper napravio žurku nakon što se razveo poslije 24 godine braka
Foto: Print Screen/Instagram/drdre | Slavni reper napravio žurku nakon što se razveo poslije 24 godine braka

Američki reper i producent Dr Dre napokon je uspio da se razvede od svoje sada već bivše supruge Nikol Jang, a svoj novopečeni status samca proslavio je velikom žurkom.

Sudeći prema fotografijama koju je Brejon Preskot objavio, Dr. Dre se očito dobro zabavio sa svojim društvom.

Na fotografji reper pozira vidno raspoložen dok sjedi ispred ogromnog balona na kojem piše: "Veoma razveden".

"Hej, pa moj brat Dr Dre mi je upravo rekao da je konačno razveden! Čestitamo", napisao je Preskot uz fotografiju.

 

Dr. Dre i Nikol važili su za jedan od skladnijih parova u Holivudu, no njihova idila se ipak raspala i to nakon 24 godine zajedničkog života.

Oni iz braka imaju dvoje djece, a Nikol je pokušala da iz razvoda izađe bogatija za nekoliko miliona evra, s obzirom na to da se bogatstvo repera procjenjuje na oko 800 miliona evra.

Podsjetimo, sredinom 2021. godine, reperova kćerka iznijela je tvrdnje da njen otac, čije se bogatstvo procejnjuje na 800 miliona dolara, odbija finansijski da joj pomogne, a ona kao beskućnik mora da živi u iznajmljenom automobilu.

Ona radi kao dostavljačica i zaposlena je u skladištu, ali s takvim prihodima ne može sebi da priušti stan u Kaliforniji. Zbog toga ova majka četvero djece pokušava da kontaktira bogatog oca kako bi joj finansijski pomogao, ali on se na to ne obazire.

Doktor Dre je La Tanju dobio s Lisom Džonson. Par se razišao kada je ona imala samo pet godina. La Tanja oca nije vidjela punih 18 godina, a s njim može da komunicira samo preko njegovog tima. Samohrana majka djeci je pronašla smještaj, ali sebi još uvijek ne može da osigura.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije