Jet set

Slavni reper priznao da ga uzbuđuju ženine sestre

Slavni reper priznao da ga uzbuđuju ženine sestre
Foto: N.N. | Slavni reper priznao da ga uzbuđuju ženine sestre

Američki reper Kanje Vest nastavlja svojim kontroverznim izjavama da šokira javnost, a ovog puta dotakao se svojih seksualnih afiniteta.

Poznati reper Kanje Vest prije samo nekoliko mjeseci uspio je da uznemiri javnost kada je izjavio ljubav Donaldu Trampu, nazvavši ga svojim bratom, a potom i mišljenjem da su robovi imali izbor.

Da tu njegovim šokantnim izjavama nije kraj govori činjenica da je Kanje u svojoj najnovijoj pjesmi XTCY otkrio da osjeća seksualnu privlačnost prema sestrama svoje supruge Kim Kardašijan.

U ljetnjoj numeri, koja se za razliku od njegovih ranijih pjesama sastoji gotovo samo od bas linije i eksplicitnog teksta, Kanje je iznenadio sve svojim rimama.

Tako u jednom dijelu reper pjeva kako želi da spava sa sve četiri sestre svoje supruge Kim, a to su Kortni, Kloi, Kendal i Kajli.

U nastavku, Vest je kazao da masturbira na njhove slike, a mnogi su osudili njegove riječi smatravši ih "uvredljivim i bolesnim", te su se tako na Tviteru pojavile mnoge opaske upućene kontroverznom reperu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije