Jet set

Slavni reper se ponovio krevetom od 100.000 dolara

Slavni reper se ponovio krevetom od 100.000 dolara
Foto: N.N. | Slavni reper se ponovio krevetom od 100.000 dolara

​Da li ste se ikada zapitali kako izgleda krevet pravljen po meri za ljubitelje video igara, koji košta 100.000 dolara?

Pa, evo prilike da saznate. Uobičajena je praksa za repere i druge slavne ličnosti da na Instagramu svojim fanovima pokazuju svoje nove igračke, a ova ultimativna gejmerska kreacija predstavljena je u Instagram Story objavi slavnog repera 21 Savage.

Kratki video koji je objavio i prijatelj slavnog repera, DJ Akademiks, predstavlja takođe nevjerovatni gejmerski krevet od 100.000 dolara. Savage je predstavio krevet na društvenoj mreži napisavši: “Tako ulazimo u 2019. Sve ekskluzivno, sve unikatno, nema ničega sa rednim brojem dva. Ovako izgleda krevet od 100.000 dolara. Ima zastore i sve to… Unikat!”

Glavne osobine ovog kreveta uključuju masivni prednji panel koji igra ulogu ogromnoj TV projektora, motorizovane zastore sa strane i verovatno sve važne gejmerske konzole i igre. Krevet je takođe opremljen i vrhunskim audio sistemom. Ipak, 21 Savage tvrdi da je ovaj krevet unikat bez djeljenja informacije o tvorcu. Naravno, neki ljudi su shvatili da je u pitanju personalizovani Smart Bed, odnosno krevet koji kreira italijanska kompanija Hi-Interiors.

Pored očiglednih gejming sposobnosti, Smart Bed krevet može pratiti vaš san i prilagođavati jastuke na dodir dugmeta. Početna cena ovog kreveta je 40.000 dolara.

(Luxlife)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#21savage copped a $100,000 bed.

Objavu dijeli DJ Akademiks (@akadmiks)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije