Jet set

Slika koja baca sumnju da pjevačica čeka četvrto dijete

Slika koja baca sumnju da pjevačica čeka četvrto dijete
Foto: N.N. | Slika koja baca sumnju da pjevačica čeka četvrto dijete

Fanovi pjevačice Bijonse "poludjeli su od oduševljenja" kad su primetili da je pjevačica na posljednjem koncertu imala zaobljeni stomak. Obožavaoci su uvjereni da je ona trudna s četvrtim djetetom, piše britanski "Metro".

Bijonse i njen suprug Džej Zi imaju troje djece - ćerku Blu Ajvi i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Za njih su unajmili vojsku dadilja koje su smještene u vili u Kaliforniji i svaka ima platu sto hiljada dolara godišnje.

Izvor je navodno potvrdio ovu priču za američki časopis "Star" i rekao da je muzička zvijezda šokirana što je trudna tako brzo nakon rođenja blizanaca, ali i presrećna.

Na koncertu u Velikoj Britaniji Bijonse je tako obukla kostim koji je pokrivao predio oko stomaka.

Pejvačica je inače svoju posljednju trudnoću "objavila" na Instagramu, pa sada svi prate njene profile i s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu vijesti.

Poznati par je nedavno obnovio bračne zavjete, poslije čega je krenula njihova zajednička turneja pod nazivom "On The Run II". Trenutno nastupaju po Evropi, a nedavno se pojavila informacija da su im koncertne dvorane poluprazne zbog skupih karata.

 

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije