Jet set

Sloba Radanović kupio kuću od 809 kvadrata

Sloba Radanović kupio kuću od 809 kvadrata
Foto: Screenshot/Instagram | Sloba Radanović kupio kuću od 809 kvadrata
N.N.

Pjevač Sloba Radanović je odlučio da stane na "ludi kamen" sa djevojkom Jelenom Đuričanin, a prije toga se navodno skućio na Paliluli, gdje će uživati poslije svadbenog veselja.

Sloba konačno je riješio da se skući s izabranicom Jelenom Đuričanin, pa je pazario popularnu karingtonku u elitom dijelu Beograda vrijednu skoro pola miliona evra.

Kako "Republika" saznaje, Radanović je mjesecima razgledao nekretnine po prestonici sa željom da se u jednoj skući poslije svadbe, koju planira sa Jelenom, a nekretnina za koju su se zajedno odlučili, po svemu sudeći, ima sve što je paru potrebno za život iz snova.

Prije useljenja Sloba planira da napravi svadbu, pa će s Jelenom dodatno da uređuje prostor.

"Slobu smo na ovoj lokaciji videli nekoliko puta da dolazi s agentima i obilazi kuću s Jelenom. Pre nekoliko dana sam čula da je kuća skinuta s oglasa i da je sada u Slobinom vlasništvu. Radujem se što će nam on biti komšija. On je dobar dečko, pristojan je i lepo peva. Imala sam priliku da ga slušam na jednom veselju. Pravi je profesionalac i sećam se da je svima gleda da izađe u susret kad su muzičke želje u pitanju. Biće im super u našem kraju, u to sam sigurna", rekla je gospođa koja je viđala buduće supružnike prethodnih mjeseci.

Raskošna nekretnina prostire se navodno na 809 metara kvadratnih, a posjeduje privatni bazen i teretanu, što je najviše oduševilo Slobu jer je poznato da voli da trenira.

(Telegraf)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije