Jet set

Sloba Vasić ponovo završio u bolnici

Sloba Vasić ponovo završio u bolnici
Foto: Instagram | Sloba Vasić ponovo završio u bolnici

Nakon borbe sa viškom kilograma prije samo godinu dana pjevač Sloba Vasić riješio je da operiše želudac poput brojnih kolega koji su se na taj način riješili viška. Međutim, po savjetu ljekara predloženo je da ugradi balon što je Slobodan i učinio ne nadajući se da će intervencija proćo neslavno.

"Ja sam radio to ugrađivanje balona, ali mi nije uspelo, baš sam pre neki dan išao da izvadim tu stvar iz sebe. Počelo je jako da mi smeta, imao sam gorušice i hvala Bogu izvadio sam. To sam imao nekih godinu dana, jednostavno kod mene nije uspelo iako možda neko ima dobro iskustvo", otkrio je pjevač.

Bez obzira na to njegova želja da smrša je i dalje tu te priznaje da od cilja nema namjeru da odustane.

"Imam veoma visoke ciljeve što se tiče izgleda i mislim da ću biti zaista uporan kao i do sada. Skinuo sam dvadesetak kilograma, a imao sam 150, to je bila katastrofa. Naravno i sada imam viška, ali prosto nemoguće je za noć skinuti nešto što se deset godina taložilo. Želim da sredim liniju, eto ne moram da je dovedem do savršenstva, ali bar do neke željene tačke", objasnio je Sloba.

Podsjetimo, Sloba Vasić nedavno je ogolio dušu o svom životu u emisiji „Život priča priče“, a njegova ispovijest digla je veliku prašinu. Naime, Vasić je priznao da se godinama unazad borio sa anksioznošću i zavisnošću od nekoliko lijekova za smirenje.

"U početku sam odlazio svako veče u bolnicu, nisam znao da li mi je visok pritisak na nervnoj bazi. U bolnici su mi dali prvo tablete za snižavanje pritiska, ali pošto sam dolazio nekoliko večeri jer su se javljali, meni nepoznati simptomi, onda su mi dali tablete za smirenje. Prvo sam pio jedan lek, da bih posle povećavao dozu", priznao je Sloba, dok danas za sebe može da kaže da je potpuno srećan s obzirom da se izborio sa zavisnošću i svim problemima koje je taj period sa sobom nosio.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije