Jet set

Sloboda Mićalović zablistala na otvaranju "Banja Luka Festa"

Sloboda Mićalović zablistala na otvaranju "Banja Luka Festa"
Foto: Banja Luka Fest | Sloboda Mićalović zablistala na otvaranju "Banja Luka Festa"

Večeras je otvoren prestižni muzički festival "Banja Luka Fes"t, a koncertu Bajaga i Instruktora koji je otvario drugo izdanje čuvenog festivala prethodio je red carpet na kome je zablistala Sloboda Mićalović.

Prije početka koncerta VIP zvanice iz cijelog regiona prošetale su crvenim tepihom, medju njima i sprska glumačka diva Sloboda Mićalović koja je još jednom demonstrirala fenomenalan stil i prirodnu ljepotu.

Sloboda je plijenila osmijehom i ljepotom, odlično raspoložena za pitanja preko šezdeset akreditovanih medija koji su danas stigli u Banjaluku. 

Festival je otvoren koncertom za rok grupu, orkestar i hor Bajage i Instruktora, koji je okupio više od pedeset vrhunskih muzičara na sceni i preko tri i po hiljade ljudi u publici.

Drugi "Banja Luka Fest" biće zatvoren koncertom Zdravko Čolić Symphonic, koji je rasprodat mjesec dana ranije, a druge i treće večeri festivala nastupiće dijve muzičke dive - Josipa Lisac 7. jula i Luz Kasal 8. jula. Ulaznice za ova dva koncerta dostupne su u ograničenim količinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije