Jet set

Sneki: Nisam sa mlađim, niti sam se bockala, dobra mi je genetika

Sneki: Nisam sa mlađim, niti sam se bockala, dobra mi je genetika
Foto: Antonio Ahel/ATAImages Pixsell | Sneki: Nisam sa mlađim, niti sam se bockala, dobra mi je genetika

Pjevačica Snežana Babić Sneki godinama slovi za javnu ličnost srpske estradne scene kojoj godine ne mogu ništa.

Privatni život ljubomorno čuva od očiju javnost, a mnoge intrigira koja je tajna pjevačicinog izgleda ali i kakav joj je ljubavni život.

Naime, Sneki se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa i odgovarala na mnoga pitanja koja zanimaju naciju.

Folk pjevačica je dobila pohvale na račun svog izgleda pa se dotakla estetskih operacija, kojima se kako je rekla nikada nije podvrgla.

"Sve zavisi od genetike, u mom slučaju bi mogla da počnem za jedno godinu dana. Ja imam dobru genetiku i ništa nisam bockala, ali može da se počne. Ne volim da svi ličimo jedni na druge, moramo da zadržimo našu mimiku, pogled, smejuljice koje su normalne. U suštini sve što može jednu ženu da osvježi to podržavam. Bitku sa godinama niko nikada nije dobio niti će dobiti, možete šta god da operišete ali ono unutra se vidi na licu i to mora da se radi veoma pažljivo i umjereno",  rekla je Sneki.

Ljubomorno čuva privatni život i partnera od javnosti, svi su se oduvjek pitali ko grije krevet Sneki Babić. Rijetko kada je pričala na ovu temu, ali se ovom prilikom odvažila i progovorila o emotivnom statusu.

"Ispunjena sam u smislu pozitivne ljubavi i pametne, sve morate sa merom raditi zamislite kada bih ja sada poludjela. Ispunjena sam i volim. Sve sam u životu stekla sama potpuno svojim radom i dalje kroz život idem potpuno sama, to sa partnerstvom i ljubavlju nema veze kod mene. Jedino što u ljubavi ne bih oprostila je nepravda, neki vid odavanja tajni ", rekla je Sneki prisutnim medijima.

Na pitanje da li je partner mlađi od nje i kolika je razlika do koje bi išla Sneki se zagonetno nasmijala i otkrila.

"Nisam sa mlađim muškarcem, stariji je i izgleda mlađe", rekla je ona, prenosi Alo.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije