Jet set

Sofija Milošević: Srećna sam sa Lukom, nisam rasturila ničiji brak

Sofija Milošević: Srećna sam sa Lukom, nisam rasturila ničiji brak
Foto: Instagram | Sofija Milošević: Srećna sam sa Lukom, nisam rasturila ničiji brak

Poslije neuspjelog pokušaja skrivanja svoje veze, manekenka Sofija Milošević sada je priznala da je već dva mjeseca u ljubavi sa najuspješnijim srpskim fudbalerom Lukom Jovićem, kao i da je tračevi koji ovih dana kolaju o njoj ne zanimaju.

Pisalo se da je Luka oženjen, te i da je manekenka rasturila vezu sa njegovom djevojkom sa kojom ima dijete. Sada je lijepa manekenka za "Blic" otkrila pravu istinu.

"Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost", rekla je Sofija i priznala je srećna sa Lukom pa je dodala:

"Sve je počelo spontano, nekoliko nedelja smo se dopisivali, a zatim uplovili u priču u kojoj se oboje slažemo izvanredno", rekla je ona za "Blic" i pojasnila da nikada nije igrala na kartu fizičkog izgleda.

"Bila sam veoma nesigurno dete, to sam već pričala nekoliko puta. Uvek sam se trudila da radim na sebi i da lepotu ne stavljam u prvi plan, jet to definitivno nije najvažnija stvar u životu. Lepota je veliko bogatsvo, ali i ogromno prokletstvo", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije