Jet set

Sofija Milošević našla novog momka?

Sofija Milošević našla novog momka?
Foto: Instagram | Sofija Milošević našla novog momka?

Manekenki Sofiji Milošević nije dugo trebalo da preboli, sada već bivšeg momka, Adema Ljajića.

Ona je, samo nekoliko dana nakon što je ostavila fudbalera, našla novog partnera sa kojim uživa.

 “Svet” piše da se manekenka već snašla i da je smuvala sina jednog bogataša srpskog porijekla iz Švajcarske. Oni uživaju u vrelim ljetnim danima u Beogradu, a nježnosti razmjenjuju i na javnim mjestima.

Kako prenose mediji, Sofija je viđena ispred restorana u „Beton hali“ kako s osmjehom na licu uživa u društvu novog momka. Nije mu dala da mrdne bez nje i stalno ga je držala za ruku. Sofija nije marila za poglede prisutnih, a očigledno je bilo da uživa u ljubavi s novim dečkom.

“Ona ne želi da se sazna da već ima novog partnera. S obzirom na to da je tek nedavno procurila informacija da je ostavila Adema, željela je da ostavi utisak fine i smjerne djevojke. Znate već kakav je narod i šta će sve da se priča ako se sazna da je već našla novog dečka”, kaže anonimni izvor i dodaje:

“Riječ je o mladiću koji je donekle javna ličnost, međutim ona to krije kao zmija noge. Iako često izlaze zajedno, on je vodi na ručkove i večere, ali tada se pretvaraju da su samo prijatelji kako niko ništa ne bi posumnjao”, otkriva izvor.

Ljepotica je zaboravila na Adema u potpunosti, toliko da ga uopšte više ni ne spominje, a novi momak je već posjećuje u porodičnoj kući.

Sofija i Adem su se upoznali 2015. godine, a godinu dana kasnije su počeli zajednički život u Torinu. Ljepotica se nedavno pohvalila da je kupila stan u Beogradu, što je mnoge navelo da pomisle da se njihova ljubav gasi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije