Jet set

Sofija Milošević se seli kod Luke Jovića u Madrid

Sofija Milošević se seli kod Luke Jovića u Madrid
Foto: Instagram | Sofija Milošević se seli kod Luke Jovića u Madrid

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović nedavno su javno priznali vezu, a sada su otišli korak dalje i već planiraju zajednički život u Madridu.

Fudbaler u ovom gradu živi već mjesecima i zbog obaveza prema klubu nema namjeru da se seli, ali je zato manekenka, kako bi mu olakšala, spremna da mu se pridruži i da se čak preseli u Španiju.

"Luka i Sofija su konačno preležali dječje bolesti i sada je njihova veza čvrsta i stabilna. Odlično funkcionišu, lijepo se slažu i maltene žive zajedno. Toliko im je lijepo da nijednog trenutka ne žele da se razdvajaju. Sofija odavno nema angažmane vezane za inostranu modu, a obaveze koje ima može da završava iz Madrida. Zato sada više vremena provodi u Španiji nego u Srbiji, a ubuduće će provoditi još više", priča sagovornik "Kurira" blizak manekenki.

Prema njegovim riječima, Sofija poštuje vrijeme koje Luka ima sa sinom i tada će ona biti u Beogradu.

"Ona izuzetno vodi računa o tome da se ne miješa u obaveze koje Luka ima prema sinu, kao i njegovoj majci Anđeli Manitašević. Štaviše, kad god porodica Jović dolazi u Španiju, ona se vrati u Beograd, pa onda Luka dođe u prestonicu pa se zajedno vrate za Madrid. Zasad tako funkcionišu", kaže isti izvor.

Miloševićeva je ušla u Jovićev ritam i obaveze koje ima u klubu i već se navikla na život u Španiji.

"Doduše, njih dvoje umiju da se podžapaju kao pas i mačka, ali za razliku od prije mjesec dana, uspjeli su da shvate šta im je prioritet i sada brzo riješavaju svaku nesuglasicu. Još nisu pričali o braku, ali ako se budu lijepo slagali, ni to nije isključeno jer su veoma zaljubljeni", završava izvor "Kurira".

Bez komentara

Inače, manekenka izbjegava da priča o ljubavi s fudbalerom, ali je jasno stavila do znanja da uživa s Jovićem i da tu sreću niko ne može da joj pokvari.

"Optužili su me da sam mu rasturila brak iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno", rekla je Sofija nedavno.

Sofija Milošević već ima iskustva s fudbalerima. Njen bivši momak Adem Ljajić, s kojim je bila tri godine, finansirao ju je i skućio, tako što joj je otplatio i opremio luksuzan stan na Dorćolu, a davao joj je i pozamašan džeparac kako bi lagodno živjela, piše "Kurir". I mladi Jović se trudi da manekenki olakša život, pa je vodi na luksuzna mjesta i veoma je galantan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije