Jet set

Srpska milionerka napravila žurku na Bahamima: Bez muškaraca i šminke

Srpska milionerka napravila žurku na Bahamima: Bez muškaraca i šminke
Foto: Print Screen/Instagram/kilimara | Srpska milionerka napravila žurku na Bahamima: Bez muškaraca i šminke

Nekadašnja članica grupe "Models" Ivana Berendika proslavila je 44. rođendan na Bahamima, na istom mjestu gdje se 2005. vjenčala sa Tomasom Jermolukom, jednim od osnivača Googla.

Nekadašnji model i pjevačica provela je dan u ženskom društvu. Između ostalih zvanica, slavlju na egzotičnom mjestu prisustvovala je i voditeljka Marija Kilibarda, koja je na svom profilu na Instagramu postavila fotografije.

Inače, Ivana Berendika je svojevremeno bila izuzetno uspješna na našim prostorima. Grupu "Models" napustila je 1999. godine, a prihvatila je poslovnu ponudu u inostranstvu. Takođe, u Njujorku je završila studije iz oblasti arhitekture i dizajna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Ivana, kako je sama rekla, nije bila od onih djevojčica koje su maštale o princu na bijelom konju, ali joj se bajka ne emotivnom planu ipak dogodila kada je 2005. godine uplovila u bračne vode sa Tomasom Jermolukom.

"Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima. Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim", govorila je svojevremeno ona za medije o svom dvije decenije starijem suprugu.

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk na ludi kamen stali su na Bahamima, a ceremonija vjenčanja bila je upriličena u "Ocean Clubu" u kome su sudbonosno "da" izgovorile brojne svjetske zvijezde.

Na vjenčanju je Ivana izgledala bajkovito. Od tada do danas ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

 

Naime, 2014. ona je pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije