Jet set

Pratite nas na Google news

Srpska pjevačica hitno operisana

Srpska pjevačica hitno operisana
Foto: Instagram | Srpska pjevačica hitno operisana
N.N.

Srpska pjevačica i takmičarka u aktuelnoj sezoni "Zvezda Granda" Tamara Radmilović hitno je operisana, nakon što je ustanovljeno da su joj se zapetljala crijeva.

"Imala sam mučnine, povraćanje i nenormalne grčeve u stomaku. Završila sam u Urgentnom centru i uradili su mi ct. Kako su mi rekli, zamrsila su mi se creva zbog neke operacije koju sam davno imala kada sam imala saobraćajnu nesreću", rekla je Tamara.

"Sada sam bolje. Hvala Bogu da je sve dobro prošlo i da su me operisali i nadam se da oporavak dobro proći", objasnila je Radmilovićeva za "Nema zabranjenih".

Podsjetimo, Tamara je 2017. doživjela saobraćajnu nezgodu, kada se automobilom zakucala u betonski zid.

"Evo dragi moji umesto sa nastupa, večeras vam se javljam direkt iz bolnice! Ali bitno da sam živa i zdrava i da se javljam! 18. april je moj drugi rođendan jer sam preživela saobraćajnu nesreću zbog koje ću da promenim mnoge stvari u svom životu! Sad je sa mnom sve ok , shvatiću ovo kao godišnji odmor! Sada mala pauza od nastupa, uskoro ćete biti obavešteni o istim! Izvinjavam se svim ljudima koji me iskreno vole što su preživeli traumu zbog mene! Ljubim vas", objasnila je tada Tamara, prenosi "Telegraf.rs".

Najčitanije