Jet set

Srpski glumac pretučen zbog lika kojeg igra u seriji "Igra sudbine"

Srpski glumac pretučen zbog lika kojeg igra u seriji "Igra sudbine"
Foto: Instagram | Srpski glumac dobio šaku u glavu zbog lika kojeg igra u seriji
N.N.

Glumca Miljana Davidovića iz telenovele "Igra sudbine" prije dvije večeri prebili su u Novom Sadu jer je u seriji zario nož u stomak omiljenom junaku Ivanu Ožegoviću.

Miljan, koji igra negativca Janka, završio je, srećom, samo s modricom na oku.

"Ljudi misle da se serija stvarno događa. Čovek je verovatno pomislio da je lik kog igram stvaran i hteo je da se s njim obračuna. Šokiran sam", kaže Miljan za Kurir.

Glumac je fotografiju poslao drugarici iz serije, ali nema namjeru da tuži svog napadača.

"On je mene samo jednom udario pesnicom. Imam modricu ispod oka. Neću ga tužiti. Još mi samo treba da se vucaram po sudovima. Apelujem na ljude da dođu sebi. Kako im objasniti da to nije stvarnost, da je samo serija. Mi smo samo glumci koji igramo te likove. Ceo incident mi je jednako bizaran kao i onaj od pre mnogo godina kad su Srbi potpisivali peticiju da Kasandru puste iz zatvora", objašnjava dramski umjetnik.

U seriji Janko je glavni Matijin saradnik u mnogim mutnim radnjama. Ono što je publici teško da razluči jeste razlika između fikcije i stvarnog života, te tako često ne mogu da shvate da se Matea Milosavljević, koja u seriji tumači lik Sofije Šubarević, i Olja Lević, poznatija kao Mila, privatno odlično slažu i druže.

Miljan je rođen 30. novembra 1978. godine u Sanskom Mostu. Godine 2000. upisao je Akademiju dramskih umjetnosti u Banjaluci, u klasi Svetozara Rapajića.

Diplomirao je 2004. godine u Beogradu, u klasi Predraga Ejdusa. Stalni je član Narodnog pozorišta Kikinda od 2005. godine. Od jeseni gledaćemo ga u filmu i seriji "Toma", a imao je prilike da radi s pokojnim Džejom Ramadanovskim na filmu "Vikend s ćaletom".

Da se cijela glumačka postava fantastično provodi van seta, dokaz su i fotografije na glumčevom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by miljan (@miljandavidovic)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije