Jet set

Šta radi Igor Kojić, dok se Severina oporavlja od korone?

Šta radi Igor Kojić, dok se Severina oporavlja od korone?
Foto: Instagram/severina | Šta radi Igor Kojić, dok se Severina oporavlja od korone?
N.N.

Pjevačica Severina Kojić (48) objavila je prije nekoliko dana na društvenim mrežama da je pozitivna na koronavirus. Tvrdi da nema nikakve simptome.

"Zarazila sam se od bliske osobe, vjerovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom ljetovanja u Dalmaciji", napisala je Splićanka, koja se se zadnjih dana hvalila kako uživa na Korčuli. Tamo se družila s pjevačicama Majom Šuput Tatarinov (40) i Ninom Badrić (48) te bivšom manekenkom Ivom Radić (43).

Prethodno je posjetila Bol na Braču gdje je partijala. O supruga Igora Kojića (33) i dalje je razdvojena. Nije ga vidjela od sredine aprila, a posljednji put spomenula ga je krajem jula na društvenoj mreži kada mu je čestitala rođendan. Uz čestitku je objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Igor je bio u Beogradu dok je Seve partijala s prijateljicama. A na dan kada je objavila kako je pozitivna na korona virus, Kojić je na Instagramu objavio fotografiju psa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss u pAle

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

"Nedostaješ mi, Pale", napisao je kratko u opis fotografije, ali nije otkrio gdje se trenutno nalazi.

Mediji su ranije pisali kako Severina i Igor ne uspijevaju izgladiti narušene odnose, iako povremeno komuniciraju preko telefona. Njihovi se razgovori svode na to da Igor uvjerava Severinu da ostanu zajedno te da još jednom razmisli o brakorazvodnoj parnici.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije