Jet set

Stefan napustio Farmu

Stefan napustio Farmu
Stefan napustio Farmu

Paklena nedjelja, kako ovu sedmicu nazivaju učesnici srbijanskog rialiti šoua "Farma", polako opravdava svoje ime.

Nakon što je Proka od Branislava Jankovića Baneta preuzeo ulogu gazde i rasporedio poslove, u ponedjeljak uveče održano je i prvo vanredno izbacivanje.

Iako je samo dan ranije u duelu sa manekenkom Jelenom Stožinić reper Stefan Gligorijević, član grupe THC, dobio čak 72,77 odsto glasova publike, što mu je omogućilo nastavak takmičenja za 100.000 evra, kao farmer s najmanje glasova napustio je imanje u Lisovićima.

Baš zbog toga što su svi očekivali da će ispasti neko iz "prve postave", iznenađenje je bilo veliko.

VIP seljaci su se našli u čudu kada su na kapiji imanja oko 21 čas vidjeli Ognjena Amidžića, a bez riječi su ostali kada im je pokazao 17 džakova za pakovanje stvari.

"Jesi li to video da nam nedostaju vreće za đubre", pokušao je Bata Zdravković da bude duhovit, a isto je uradio i Amidžić rekavši da je zadruga farmere odlučila nagraditi izbacivanjem, kojeg je pošteđen samo gazda Bane.

Pošto su tek tada otvorene linije za glasanje, Ognjen je farmere ponovo posjetio u 23 časa, kada im je saopštio lošu vijest.

Većina VIP seljaka kazala je da bi voljela ostati do kraja, kada su već pregurali više od dva mjeseca, jedino je Natalija Đogani tvrdila da želi ići kući.

Kada je Amidžić trebalo da saopšti da li kući ide Zoran Pejić Peja ili Stefan, svima je postalo jasno da je riječ o mladom reperu, jer voditelja mnogi vide kao favorita.

"Možda moji nisu ni znali za sve ovo... Bio sam u nedelju u duelu i 'ispucali' su se, a večeras garant ne gledaju 'Farmu'. Borio sam se za nagradu i sada mi je malo krivo što nisam ostao do finala", kazao je izbačeni Stefan u areni, gdje ga je voditelj intervjuisao.

Reper, kojega su ukućani osuđivali što je suviše miran i tih i za kojega su govorili da se ne ponaša u skladu sa muzikom kojom se bavi, objasnio je da je u rialitiju bio ono što jeste i da je uvijek imao na umu to da mora voditi računa šta radi zbog roditelja, drugara iz kraja i poznanika. Priznao je i da voli narodnjake i da se toga ne stidi.

"Volim kafanu i domaću muziku, to je sasvim normalno", dodao je.

Njegovi favoriti za 100.000 evra su Bane, Peja, Ekrem Jevrić i Jovana Pajić, a pošto će do kraja sedmice biti izbačena još dva farmera ostaje da vidimo ko će od njih proći u finale.

Igbala najavljuje razvod od Ekrema

Silne ispade koje je Ekrem Jevrić priredio na "Farmi" više ne može "progutati" ni njegova supruga Igbala.

Naime, ona je ispričala da je cijela porodica postiđena njegovim ponašanjem zbog čega razmišlja da se razvede.

Nakon što je Jevrić pjevačici Vesni Vukelić Vendi mnogo puta izjavio ljubav, molio je da spavaju zajedno i rekao joj da želi djecu sa njom, Igbala mu je poručila da ako se odluči za Vendi može zaboraviti na porodicu.

Kazala je da ga se sinovi stide zbog njegovog ponašanja. I Jevrićeva majka stidi se vlastitog sina, a isto misle i  njegova braća i sestre.

Poručuje da ako misli sve što je izgovorio, neće mu oprostiti čak ni ako se u Ameriku vrati sa 100.000 evra, jer nikakav novac ne može izbrisati sramotu koju ona trpi svaki put kad je ljudi pitaju zna li kako joj se muž ponaša na "Farmi". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije