Jet set

Stoja otkrila tajnu vitke linije

Stoja otkrila tajnu vitke linije
Foto: Instagram/Printscreen | Stoja otkrila tajnu vitke linije

Iako je manje-više uvijek na dijetama, pjevačica Stoja često varira sa kilogramima, a mnogi su saglasni sa tim da je najbolje izgledala kada je objavila album "Žena starija" 2004. godine.

Tada se spekulisalo da se podvrgla raznim operacijama, čak i da je vadila rebra, međutim ona je priznala da su za sve bili zaslužni treninzi.

"Ja sam uvek nešto vadila (smijeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: 'Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša'. Ja se zaintajim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže", otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

"Šest meseci sam bila posvećena samo sebi. Nisam nešto puno skinula kilograma, ali sam se smanjila u obimu. Nisam imala mišić, nego žile. Bilo mi je jako teško".

Inače, prošle godine je u Turskoj radila liposukciju.

"Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi", ispričala je Stoja.

(Pink)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije