Jet set

Pratite nas na Google news

Sulejman mjerka vilu Miloša Bojanića u Crnoj Gori, ali on je ne da

Sulejman mjerka vilu Miloša Bojanića u Crnoj Gori, ali on je ne da
Foto: Ilustracija | Sulejman mjerka vilu Miloša Bojanića u Crnoj Gori, ali on je ne da
N.N.

Pjevač Miloš Bojanić u svom vlasništvu poseduje nekoliko luksuznih vila, a ona na crnogorskom primorju oduvijek je bila atraktivna meta domaćih i stranih kupaca.

Milošu su mnogi nudili milione kako bi kupili njegovu velelpnu kuću, a jedan od posljednjih zainteresovanih koji je "bacio oko" jeste i turski glumac Halit Ergenč, našoj publici najpoznatiji po ulozi Sulejmana Veličanstvenog.

Kako se uveliko šuška, umjetnik ima namjeru da snima film u Crnoj Gori, i to čim se otvore granice, a njegovom timu je zapala za oko baš folkerova kuća u Baošićima.

Folker je vilu napravio još osamdesetih godina prošlog vijeka, a nedavno je u njeno renoviranje uložio ča 15.000 evra, piše Kurir.

Ono što se Halitovim agentima najviše svidelo jeste to što vila ima direktn izlazak na more, upravo to je ono što je najviše i privuklo turskog glumca.

Međutim, Bojanić ipak nije zainteresovan za prodaju svoje kuće, a otkrio je da ista čak više i nije u njegovom vlasništvu.

"Ja sam taj Sulejman koji treba da uživa u svemu što je stekao. Vilu koju sam kupio pre 30 godina sam dao sinovima i oni su sad gazde. Moj sin hoće tamo da postane Sulejman. Došao je dole s američkim dolarima i hoće da pravi neviđeno ludilo. Ja sam to želeo odavno da prodam, ali unuke su presudile da nema prodaje. Tako da Sulejman može samo da dođe na roštilj, kaficu i posluženje u domaćinsku kuću", rekao je on za pomenuti medij.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije