Jet set

Supruga Aleksandra Mitrovića parira svjetskim ljepoticama

Supruga Aleksandra Mitrovića parira svjetskim ljepoticama
Foto: Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL | Vatrena crnka je supruga Aleksandra Mitrovića, parira svjetskim ljepoticama

Stameni napadač Aleksandar Mitrović može da se pohvali izuzetnom fudbalskom vještinom da u odlučujućim momentima postiže golove za Srbiju, ali i da kraj sebe ima predivnu suprugu.

Iako je mlad postao otac, fudbaler nikada nije krio da mu je porodica najvažnija u životu, a trenutno uživa sa suprugom Kristinom, sinom i kćerkom u njihovom domu u Londonu.

Kristina sasvim sigurno važi za takvu ljepoticu da može da parira i inostranim manekenkama. Njena vitka figura i širok osmijeh glavni su razlog zašto se srpski poznati fudbaler odmah zaljubio u nju. Izuzetni fudbaler upoznao je svoju suprugu preko zajedničkog prijatelja koji je tada bio njegov saigrač. Kako Kristina tvrdi, Aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu, piše Srbija danas.

Kristina je od Aleksandra starija dvije godine, a nakon što je par dobio sina Luku, 2017. godine postali su roditelji kćerkice. Budući da osim reprezentacije, Aleksandar igra i u Engleskoj, Kristina živi zajedno sa njim i djecom, a trudi se da svakoj utakmici prisustvuje. Ipak, par se potrudio da sačuva i vrijeme za zajedničke trenutke, a kada uspavaju djecu, izlazak u grad ili restoran im je omiljen.

Inače, kako se može vidketi na Kristininom Instagramu, ova Beograđanka nije zapostavila sebe, tako da se redovno bavljenje sportom podrazumijeva. Upravo zbog toga, Kristina ima izvajanu figuru, a često se među ženama fudbalera komentariše njen seksepil i duge noge.

Pogledajte neke od najljepših Kristininih slika:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije