Jet set

Supruga Antonela velika podrška Mesiju

Supruga Antonela velika podrška Mesiju
Foto: Arhiva | Supruga Antonela velika podrška Mesiju

"Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine. Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima", započela je Antonela.

Fudbaler Leo Mesi (34) je nakon 21 godine napustio Barselonu. Na jučerašnjoj konferenciji za medije Mesi nije mogao da suzdrži suze, a u prvim redovima ga je bodrila njegova prva ljubav, supruga Antonela (33) sa decom.

"Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima", započela je Antonela u objavi ispod fotografije koju je podelila na Instagramu.

 

"Sa porodicom kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad. Idemo kuda god, idemo zajedno, ali uvek idemo napred. Volim te, ljubavi", poručila je Mesijeva supruga, a objava je brzo skupila preko milion lajkova.

 

Leo je Antonelu upoznao sa pet godina, a iako je bio stidljiv kao desetogodišnjak joj je dao do znanja da je ona za njega. Vjenčali su se 2017. godine u argentinskom Rosariju. Zajedno imaju trojicu sinova od osam, pet i tri godine, piše B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije