Jet set

Supruga Džejmija Vardija ponovo uzela predah

Supruga Džejmija Vardija ponovo uzela predah
Foto: N.N. | Supruga Džejmija Vardija ponovo uzela predah

Supruga napadača Lestera Džejmija Vardija, koji se ovoga ljeta oprostio od reprezentativnog dresa Engleske, Rebeka - Beki Vardi slovi za jednu od najkontroverznijih i najeksponiranijih žena fudbalera na Ostrvu.

Atraktivna 36-godišnjakinja i bivša rijaliti zvijezda proteklog vikenda odlučila je po osmi put ove godine da uzme godišnji odmor, po čemu je vjerovatno rekorderka među "vagsicama". Posljednja destinacija bila je Algarveu u Portugalu, gdje se još jednom skinula u bikini i pokazala svoju zanosnu figuru. Engleski mediji je baš i ne vole, nazivaju je previše bahatom, ali ona bez obzira ne sve uspijeva da zauzme jednako mnogo medijskog prostora koliko i njen izabranik.

Njihova romansa, koja datira od 2014. godine, bila je oduvijek pod lupom britanske javnosti. Upoznali su se u jednom noćnom klubu, gdje je buduća gospođa Vardi radila kao promoterka. Iza Rebeke je inače burna prošlost. Imala je teško djetinjstvo, prvi put se udala u 19. godini, a prije nego što je upoznala takođe u prošlosti problematičnog napadača "lisica", već je imala dvoje djece, prvo sa jednim električarem, a drugo sa fudbalerom Lukom Fosterom. Sve je to doprinijelo da se na vjenčanju 2015. godine ne pojavi Vardijeva porodica. Ipak, njih dvoje su bez obzira na sve prepreke sačuvali brak, a u međuvremenu su dobili dvoje djece. Ono što mnogima smeta je razlika u godinama, s obzirom na to da je Rebeka pet godina starija od nekada najboljeg strijelca Premijer lige. Ipak, posljednji odmor u Portugalu je još jedan dokaz da Britanci ne mogu bez popularne Beki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije