Jet set

Supruga Slobe Radanovića hitno napustila Srbiju

Supruga Slobe Radanovića hitno napustila Srbiju
Foto: Arhiva | Supruga Slobe Radanovića hitno napustila Srbiju

Jelena Radanović, supruga pjevača Slobe Radanovića odlučila je da napusti Srbiju. Nakon što je preživjela veliku dramu sa bivšim suprugom, koji su je fizički maltretirao.

Naime, na Instagram profilu objavila je snimak iz Crne Gore, gdje je otišla sa Slobom, kako bi se opustila u sunčanim danima.

Ona je objavila snimak iz Podgorice sa Slobom, kako uživaju kraj rijeke i opuštaju se u toplim danima. Sloba je, kako saznaju mediji, nakon skandala koji je izbio sa Jeleninim bivšim suprugom, unajmio privatno obezbjeđenje, kako bi njegova porodica bila sigurna u svakom trenutku.

Jelena se lagano oporavlja od traume koju je proživela, a u tim danima porodica, prijatelji, ali i njeni nasljednici joj pružaju veliku utjehu.

Podsjetimo, Jelenu je bivši suprug fizički napao ispred kuće, a nakon skandala koji je šokirao javnost oglasila se i iznijela sve detalje napada.

"Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam pokušava da na sudovima na kojima izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Nas sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski", napisala je Jelena.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije