Jet set

Susret bivših supružnika nakon 12 godina

Susret bivših supružnika nakon 12 godina
Foto: Ilustracija | Susret bivših supružnika nakon 12 godina

Između njih dvoje stala je Anđelina Džoli, a sada kada više nije u igri, Brad i Dženifer planiraju da se ponvo sretnu.

Bili su jedan od najljepših holivudskih parova dok ih prevara nije rastavila, međutim braku Brada i Anđeline sada je došao kraj.

Nakon razvoda, holivudski ljepotan koji je dugo vremena šutio o svemu, napokon se odlučio ispričati svojoj bivšoj supruzi, sa kojom je bio pet godina u braku, i zamoliti je da mu oprosti.

"Brad se ispričao Dženifer za svu bol koju joj je nanio zbog razvoda. Oduvijek je bio zatvoren i teško je izražavao svoje emocije, ali nakon što je krenuo na terapiju, sve se promijenilo. Shvatio je koliko ju je povrijedio i ispričao joj se", rekao je izvor blizak Bradu za magazin Life&Style.

Dženifer mu je, navodno, sve oprostila, ali je i nastavila dalje sa svojim životom. Glumica se u avgustu 2015. godine udala za glumca Justina Therouxa, ali čini se da je sada spremna na ponovni susret sa Bradom.

Šuška se da su oboje pristali na zajedničko gostovanje u talk showu komičara Jimmyja Kimmela, a obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju da voditelj najavi tačan datum emisije u kojoj će ih ugostiti. Biće to prvo njihovo zajedničko pojavljivanje nakon 12 godina, a nismo baš sigurni koliko se to sve sviđa Dženiferinom novom suprugu koji je početkom godine, kada joj je Brad slao poruke, na društvenim mrežama objavio bijesan status u kojem je iskazao svoje mišljenje o glumcu:

"J… rat, Facebook, politiku, hejtere…’, ‘J… Brad Pitta’."

(NN/index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije