Jet set

Suzana Mančić: Oženjeni pjevač visio sa sprata zbog mene

Suzana Mančić: Oženjeni pjevač visio sa sprata zbog mene
Foto: Screenshot/Kurir TV | Suzana Mančić: Oženjeni pjevač visio sa sprata zbog mene

Voditeljka Suzana Mančić i danas je jedna od najljepših žena u Srbiji, a i kada se pojavila na javnoj sceni mnogi su uzdisali za njom.

Prije 11 godina, voditeljka je objavila autobiografiju "Neukrotivo srce" u kojoj je otkrila nepoznate detalje iz njenog života.

"Pošto smo ambasador i ja krili našu vezu od javnosti, svi su mislili da sam ja, u stvari, slobodna. Da sam sama. Udvarači su kidisali. Na turnejama su mi se nabacivale kolege, ali ja nisam volela da imam afere sa kolegama. A nisam se ni ponašala "slobodno". Ali, bio je jedan, naročito popularan pevač, koji je bio i naročito uporan. Obletao je, pa obletao, nije popuštao. Ništa mu nije smetalo, ni to što je oženjen dugo, ni to što uopšte ne prihvatam njegovo udvaranje", pisala je Suzana pa objasnila kako je umalo došlo do nesreće jer ju je špijunirao.

"Jedno veče, na turneji, zadesili smo se u Čapljini. Sa Biljanom Ristić sam delila sobu, kao i obično. A soba je bila na četvrtom spratu, što će reći dosta visoko. Sa francuskim balkonima. Posle koncerta, on krene s navaljivanjem, ovim rečima: "Daj mi malo, molim te!" "E, baš ti ne dam!" "Samo malo, molim te...", ponavlja pevač i ne popušta. Naravno, nas dve smo otišle u sobu. Posle nekih desetak minuta, čujemo neko grebanje po francuskom balkonu. Pevač visi s četvrtog sprata, u gaćama, kao Tarzan i viče: "Puštajte me ili ginem!" Nas dve smo ipak bile jače. Uvukle smo ga u sobu i odmah izbacile kroz vrata. Da li zbog mog odbijanja, ili njegovog karaktera, a pre će biti ovo drugo, kad sam se mnogo godina kasnije slikala za "Plejboj", baš on se našao da morališe i proziva me. Najgrublje i najglasnije od svih", objavila je Suzana koja do dan danas nije otkrila o kom kolegi je riječ.

Inače, Suzana Mančić jednom prilikom je otkrila da je bila u vezi sa starijim oženjenim muškarcem. Ona je priznala da je "kriva" jer je čovjek čije ime nije željela da otkrije javnosti ostavio svoju suprugu zbog nje, prenosi Kurir.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije