Jet set

Svjetski šampion "živi" u neredu: Izvinite zbog smrada

Svjetski šampion "živi" u neredu: Izvinite zbog smrada
Foto: Screenshot | Svjetski šampion "živi" u neredu: "Izvinite zbog smrada"

Bokser Entoni Džošua čije bogatstvo se, prema Forbsu, trenutno procjenjuje na 39 miliona dolara (nešto više od 34 miliona evra) pokazao je kako izgleda njegov stan i iznenadio mnoge.

U skromnom stanu, šampiona teške kategorije, ništa ne odaje ni bogatstvo, ni luksuz, a namještaj je čak prilično pohaban, što se najbolje vidi na garnituri u dnevnoj sobi sa koje se velikim dijelom ogulila koža.

"Imam je zadnjih sedam godina. Nemam namjeru da je popravljam, a udobna je, funkcionalna, mogu da se opustim i nemam potrebu da kupujem novu", kaže Džošua.

Pokazao je i malu kuhinju koja se ne razlikuje mnogo od bilo čije prosječne kuhinje, a otkrio je i šta drži u frižideru.

"Nema šampanjca, samo voda i cijeđeni sokovi", objasnio je uz osmjeh.

Njegova spavaća soba je takođe mala, s običnim krevetom i bez suvišnih ukrasa. Uz krevet drži krst koji je dobio od mame.

"Izvinite zbog smrada, ovo je ipak toalet", rekao je, pokazujući kupatilo.

Potrebno je ipak naglasiti da je ovo stan u kom Džošua boravi dok trenira, osim njega posjeduje i raskošnu vilu, ali djeluje da mu ne smeta boravak u skromnijem okruženju.

"Kad ljudi ovo vide, često me pitaju zašto se nisam preselio. Zato što mi ovo dobro funkcioniše. Mirno je, svako ima svoje mjesto, imam gdje da spavam, imam gdje da držim hranu, imam sve što mi treba za trening. Najbolje od svega je što je teretana udaljena samo dva minuta hoda, pa nema izgovora zbog kog bi preskakao treninge", zaključio je Entoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije