Jet set

Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge

Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge
Foto: Ilustracija | Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge

Legendarni golfer Tajger Vuds imao je 5 različitih vrsta droge u organizmu kada je u maju uhapšen pod sumnjom da je vozio pijan, potvrdio je toksikološki nalaz.

Vuds je uhapšen 29. maja na Floridi kada ga je policija pronašla da spava za volanom pored puta, poslije čega je poznat na analizu.

Rezultati urina pokazali su prisustvo pet različitih supstanci među kojima su jaki lijekovi za bolove, anksioznost i smirenje, ali i tetrahidrokanabinol (THC) koji se nalazi u marihuani.

41-godišnji Amerikanac prošle nedjelje je proglašen nevinim za vožnju u pijanom stanju, ali je nakon incidenta prihvatio stručnu pomoć.

“Primam stručnu pomoć kako bih se navikao na lijekove. U posljednje vrijeme sam pokušavao da na svoju ruku rješavam probleme sa bolom u leđima i nedostatkom sna, uključujući i insomniju, ali sam shvatio da je to bila greška i da mi je medicinska pomoć neophodna”, rekao je Vuds.

Očekuje se da prihvati krivicu za neodgovornu vožnju i uđe u jednogodišnji program uslovne kazne.

Vuds nije osvojio turnir od 2013, prošlog decembra se vratio poslije godinu i po dana pauze zbog povrede, ali su se u februaru opet pojavili bolovi u leđima.

(B92, BBC)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije